Wesley Klein

Wesley Klein boeken

Wesley Klein boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Het begin van Wesley Klein

Wesley Klein begint in zijn geboorte stad Leiden met optreden op verschillende kleine feesten en evenementen. In 2007 neemt hij zijn eerste single “Adios My Love” op en nog geen jaar later volgt zijn tweede single “Feest van de Liefde”. In 2009 doet Wesley Klein van beroep toen nog bettontimmerman mee aan de auditie van Popstars. In 2010 staat hij samen met Kim, Kristel en Joshua in de finale en mag zich zelfs de grote winnaar van de show noemen. Hij ontvangt een platencontract en brengt de single “You raise me up” uit. Deze plaat blijft uiteindelijk 8 weken in de top 40 staan met als hoogste notering plaats 14.

Definitieve doorbraak Wesley Klein

Het winnen van Popstars was voor Wesley Klein natuurlijk zijn definitieve doorbraak en heel Nederland maakte kennis met de sympathieke Leidenaar. Bij zijn nieuwe label brengt hij in 2010 ook gelijk zijn eerste album uit. Het album Vandaag en Morgen heeft als hoogste notering nummer 5 in de album top 40 en staat uiteindelijk 8 weken in deze lijst. Ook in hij dit jaar speciale gast tijdens de Toppers in de toen nog Amsterdam Arena.

Vervolg carrière Wesley Klein

In 2013 richt Wesley samen met Danny Froger en Danny Nicolay,  Gents op. Samen brachten zij als eerste single Dans & Zing uit. In 2013, 2014 en 2015 staan zij in de Halftime-show van de Toppers in de Amsterdam Arena. In 2017 blijft de solo carrière van Wesley maar groeien en is genoodzaakt Gents te verlaten. Hij wordt vervangen door Yves Barendse.

In mei 2018 brengt Wesley samen met Monique Smit de single “Mooier dan mooi” uit. Het nummer gaat over een liefde van vroeger en is geschreven door Hans Louws en Waylon van der Heijden.

Wesley Klein huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Wesley Klein via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Wesley Klein te huren.

© Cas Events

Wilt u Wesley Klein boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Wesley Klein. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Wesley Klein boeken

Prijsindicatie voor Wesley Klein

Prijs: € 2.295
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten
Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Openbaar

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wesley Klein, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Wesley Klein

Een ongelofelijke droom
Levenslang
You raise me up
Een mooie dag
Een vrolijk kerstfeest
Geen dag zonder jou
Angel
Waait waait weg
Hey Jij, Hoe Heet Je
Samen met Monique Smit - Mooier dan mooi
Ja Jij Bent Het Einde
Wesley Klein - Sjoebiedoeb (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Wesley Klein opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Wesley Klein opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.