Danny Nicolay

Danny Nicolay boeken

Danny Nicolay boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De op 12 november 1973 geboren Danny Nicolay is inmiddels geen onbekende meer in de Nederlandse Showbizz. Hij heeft al vele cd producties op zijn naam staan en heeft gewerkt met producers: Roy Beltman, Kees Rietveld en de afgelopen 5 jaar met John Dirne.

Danny treedt al jaren op in het land en heeft hiermee inmiddels een schat aan ervaring opgedaan en is dan ook echt klaar voor zijn landelijke doorbraak. Afgelopen jaren stond Danny ook op grote festivals en evenementen zoals het Jordaan Festival (10.000 mensen), Hilversum A-live (6000) en onlangs ook nog in het Gelredome op de middenstip voor 24.000 mensen!

2 cd singles kregen veel aandacht. ‘De geur van je huid’ stond 5 weken in de top 100 en is inmiddels een veel gedraaid nummer in alle uitgaansgelegenheden, want door heel Nederland wordt het mee gezongen tijdens Danny z’n optredens. Met het nummer ‘Waanzinnig’ deed Danny in 2003 een gooi naar het songfestival en viel uiteindelijk af in de laatste selectieronde. Danny Nicolay ging niet bij de pakken neer zitten en gaf zich op voor het ‘Alternatief songfestival’ van het NCRV programma ‘Man bijt hond’ en werd 1ste!

Danny Nicolay heeft inmiddels ook zijn eigen fanclub waarvan in een tijdsbestek van 4 maanden al 200 mensen lid werden, en inmiddels is gegroeid naar 300 leden. Onlangs werd de 3de fanclubavond gehouden in ‘De Klaveet’ in Achterveld. Dit was een groot succes en een supergezellige avond met optredens van goede vrienden van Danny: Alex, Rob Ronalds, Jeffrey Schenk, Liesbeth Vollebregt, Denny Delone, Nico Huisman, Robert Leroy en Saskia en Serge.

In december 2005 gaf Danny Nicolay samen met zijn bevriende collega’s Harold Verwoert en Channah een concert in de circustent van Herman Renz waar zij live werden begeleid door de band van Dolf de Vries. Naast het succes van deze show met zo’n 800 bezoekers, is er ook een leuk bedrag bij elkaar gehaald voor de Clinic Clowns.

Danny Nicolay is een graag geziene zanger op de lokale, regionale en landelijke radio en tv zenders. Hij was o.a. te zien in de Brabant Party van Omroep Brabant, TV Drenthe, TV Oost, Radio NL, Bingo FM, Radio Rembrandt, Lijn 4 RTL4, TROS Muziekfeest, Muziekfeest op het plein vanuit Enschede, Sterren Palet, en onlangs nog in de 1000ste uitzending van Man Bijt Hond, maar ook de interviews op diverse radiostations bleven niet achterwege! Ook op Sterren.nl en TV Oranje is Danny Nicolay nog steeds veelvuldig te zien.

Hitfacts:
2002 – ‘De geur van je huid’ (#78 Top 100)
2003 – ‘Sterren en de maan’ (#66 Top 100)
2005 – ‘Wat een nacht’ (#37 Top 100)
2007 – ‘Sprookjes met een happy end’ (#37 Top 100)
2008 – ‘De ware vrouw’ (#34 top 100)
2008 – ‘Achtbaan voor één nacht’ (#17 Top 100)
2009 – ‘Niet zo lelijk kijken’ (#67 Top 100)
2010 – Adembenemend’ (#53 Top 100)
2010 – ‘Ongelofelijk’ (#58 Top 100)
2011 – ‘1000 Sterren’ (#39 Top 100)

Vanaf april 2011 raakt zijn carrière in een stroomversnelling dankzij zijn auditie voor ‘Wie wordt de 5de Topper’. Na een super spannende periode en uit werkelijk 100derden kandidaten, wordt Danny Nicolay uiteindelijk samen met Judith Peters gekozen om de Toppers te vergezellen tijdens 3 uitverkochte concerten in de Amsterdam Arena.

Danny: “Het is echt waar ik ben de 5e topper geworden! Na een bloedstollende strijd ben ik samen met Judith Peeters door….. De Toppers konden niet kiezen tussen ons twee en hebben toen besloten om ons allebei door te laten gaan Jeetje, wat kan dan ineens alles snel gaan! Zoveel pers, zoveel interviews, zoveel fotografen….!”

Het kon natuurlijk niet uitblijven dat na deze overwinning als 5de topper er ook een nieuwe single en videoclip zou uitkomen. Het is een opzwepend nummer vol met feest en zomerse klanken, alleen is in het liedje de relatie over. De single draagt dan ook de titel: NEE!

Danny Nicolay huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Danny Nicolay via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Danny Nicolay te huren.

 

Wilt u Danny Nicolay boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Danny Nicolay. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Danny Nicolay boeken

Prijsindicatie voor Danny Nicolay

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Danny Nicolay, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Danny Nicolay

1000 sterren
Ongelooflijk
Nee
Je moest eens weten
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Danny Nicolay opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Danny Nicolay opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.