Danny Froger

Danny Froger boeken

Danny Froger boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Danny Froger werd op 7 januari 1988 geboren en groeide natuurlijk op met muziek. Van kleins af aan werd er gezongen en met een naam als Froger was hij bijna voorbestemd om ‘het vak’ in te gaan. Op 16-jarige leeftijd vond vader René hem rijp voor een openbaar optreden, en dat werd dan maar gelijk de Arena! 50.000 enthousiaste Froger fans sloten de nieuwe telg in hun armen. Daarna ging het snel. Danny deed steeds meer gast optredens in de shows van zijn vader en zong dan zijn eigen voorkeur in repertoire. Engelstalige hits afgewisseld met hier een daar een nationale kraker. Tijdens de theatertour van René in 2008 raakte Danny echt op dreef. Hij zong live met de band en werd steeds zelfverzekerder. Na alle reality soaps waarin hij uiteraard een rol vervulde is hij er nu dan ook klaar voor zijn eigen weg te gaan. Danny gaat optreden met een 30 minuten durende show waarin hij zijn favoriete nummers brengt. En dat de appel niet ver van de boom valt zal blijken….!

Danny Froger huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Danny Froger via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Danny Froger te huren.

 

Wilt u Danny Froger boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Danny Froger. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Danny Froger boeken

Prijsindicatie voor Danny Froger

Prijs: € 2.295
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Danny Froger, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Danny Froger

Danny Froger - Zonder Jou
Vandaag
Harder
Vandaag
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Danny Froger opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Danny Froger opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.