Common Linnets

Common Linnets boeken

Common Linnets boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Common Linnets

Op 25 november 2013 werd bekend dat Ilse de Lange en Waylon Nederland zouden vertegenwoordigen op het EurovisieSongfestival 2014 in Denemarken. Samen heten zij “The Common Linnets”.

Het idee kwam van Ilse de Lange. Zij was op zoek naar de basis van de countrymuziek. Er werden sessies gedaan in Nashville en de Ardennen. Begeleider in dit geheel was de uit Drenthe afkomstige Daniel Lohues, de Folk-/countrymuzikant. Gedurende deze sessies werd besloten de samenwerkingen tussen Waylon en Ilse de Lange voort te zetten bij het Eurovisiesongfestival in Denemarken.

The Common Linnets werden uiteindelijk knap tweede in Denemarken. Na dit songfestival ging het hard met alle downloads van hun single “Calm after the Storm” en hun album.

The Common Linnets boeken voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Common Linnets

LIVE Eurovisisiesongfestival
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Common Linnets opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Common Linnets opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.