The Boy Next Door

The Boy Next Door boeken

The Boy Next Door boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Boy Next Door is een absolute must-have voor elk evenement dat garant staat voor een feestje! Je kent deze favoriete buurjongen ongetwijfeld van zijn wereldwijde hit ‘Whenever’, die hij samen met Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard heeft uitgebracht. Binnen 20 uur stond het nummer al op de nummer #1 plek in de iTunes top 100, en het heeft inmiddels meer dan 300 miljoen streams en heeft de platinum status in meerdere landen behaald.

Maar dat is niet alles, The Boy Next Door heeft nog meer monsterhits op zijn naam staan, zoals ‘La Colegiala’ feat. Jody Bernal en zijn tracks ‘Camouflage’ (met o.a. Sjaak), Gone Tomorrow en ‘Melody’, die laten zien dat hij elk publiek kan laten dansen op zijn eclectische sound.

Successen

Hij is al een bekend gezicht op festivals zoals Mysteryland, Dance Valley en vele andere locaties in Europa. Zijn gezicht was zelfs levensgroot te bewonderen op Times Square in New York! En het goede nieuws is dat hij zijn volgende release alweer in de planning heeft staan, met opnieuw een perfecte match met zijn unieke stijl. Mis deze track zeker niet!

Het is duidelijk dat de reeds behaalde successen van The Boy Next Door slechts een voorbode zijn voor de vele mijlpalen die nog zullen volgen. Boek hem nu voor je volgende evenement en zorg ervoor dat jouw gasten nog lang napraten over het feest!

The Boy Next Door huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals The Boy Next Door via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om The Boy Next Door te huren.

Wilt u The Boy Next Door boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The Boy Next Door. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

The Boy Next Door boeken

Prijsindicatie voor The Boy Next Door

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Boy Next Door, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van The Boy Next Door

Video's van The Boy Next Door

Kris Kross Amsterdam x The Boy Next Door - Whenever (feat. Conor Maynard) [Official Music Video]
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The Boy Next Door opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The Boy Next Door opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.