Dennis van der Geest

Dennis van der Geest boeken

Dennis van der Geest boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Dennis van der Geest is naast een bekende topsporter ook een bekende DJ.

Dennis z’n draaistijl laat zich het best omschrijven als een mix van disco, funk en house. Zijn muziek is herkenbaar, dansbaar, modern en heeft voor ieder wat wils. In combinatie met zijn ongedwongen en relaxte karakter past hij daarom op ieder evenement, bedrijfsfeest, festival of in iedere club.

Dennis van der Geest huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Dennis van der Geest via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Dennis van der Geest te huren.

 

Wilt u Dennis van der Geest boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dennis van der Geest. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Dennis van der Geest boeken

Prijsindicatie voor Dennis van der Geest

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dennis van der Geest, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dennis van der Geest

Bring the Noise
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dennis van der Geest opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dennis van der Geest opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.