Willie Wartaal

Willie Wartaal boeken

Willie Wartaal boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Willie Wartaal is natuurlijk bekend van De Jeugd van Tegenwoordig, maar is ook een veelgevraagd DJ bij clubs, festivals, student intro weken en bedrijfsfeesten. Willie draait House en Urban Eclectisch en staat garant voor een goed feest.

De veelzijdige rapper, dj, producer en presentator Willie Wartaal maakt onderdeel uit van de supergroep De Jeugd Van Tegenwoordig en brak door in 2005 met hun debuut single ‘Watskeburt?!’. De track werd een instant cult hit en belandde op nummer 1 op alle relevante hitlijsten. De formatie werd door critici bestempeld als eendagsvlieg. De track is echter uitgegroeid tot een ‘evergreen’ en het titelwoord is samen met woorden als ‘patta’ opgenomen in het Woordenboek.

De Jeugd van Tegenwoordig

Met ‘De Jeugd’ heeft WiWa de daarop volgende jaren meerdere succesvolle albums gereleased, gezamenlijk goed voor meer dan 350.000 verkochte exemplaren. De tour rondom hun laatste albums ‘Luek’ en ‘Anders’ eindigde in 2019 in een uitverkocht Olympisch Stadion te Amsterdam. Vergezeld door 23.000 fans, die luidkeels meezongen op hits als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Get Spanish’ en ‘Hollereer’. Niet slecht voor een ééndagsvlieg.

Andere succesvolle muzikale samenwerkingen van WiWa: ‘Konijntje’ van Aka The Junkies, ‘Dom, Lomp & Famous’ met The Opposites ‘Wat Wil Je Doen’ met The Partysquad, ‘Barry Hayze’ met Donnie en talloze clubhits met collega rappers Bokoesam, Sef en Murda (Turk). WiWa ken je misschien ook als acteur in ‘Blackout’, ‘Spangas’ en ‘Nieuwe Kunst’ of als presentator van ‘Operatie Obesitas’, ‘Statements’ en ‘Expeditie Robinson’.

WiWa

Naast hiphop entrepeneur is WiWa ook volledig in vorm als house / eclectic dj. Van diverse poppodia, tot urban clubs, studentenfeesten en open minded festivals als Lowlands, Mysteryland en Milkshake, WiWa is daar!

Al deze invloeden uit zijn carrière hebben WiWa gemotiveerd solo albums ‘Enkel Bangers’ (2020) en ‘Nieuwe Kunst’ (2021) uit te brengen. Op deze albums werkt hij onder andere samen met artiesten als JeBroer, Faberyayo, Vjèze Fur, Caza, KV en gerenommeerde producers als Bas Bron, Rockywhereyoubeen, Vlado en Badd Dimes. Omdat de geplande tourdata rondom ‘Enkel Bangers’ gecancelled werden door Corona, heeft WiWa besloten een andere beleving rondom zijn muziek te creëren. Onder de noemer ‘Willie Wartaal’s Nieuwe Kunst’ zond de VPRO een serie sketches uit, opgenomen in museum Voorlinden. In de serie sketches is WiWa te zien in diverse medewerkersrollen, met gastbijdrages van Vjèze Fur, JeBroer, Yung Internet en Famke Louise.

Theater

Sinds het voorjaar van 2022 is WiWa begonnen met het releasen van losse singles, gericht op de dansvloer, omdat we weer mogen… Gewapend met nieuwe house tracks als ‘Ey Gap’, ‘Sutu’, ‘Hey Bolle’ en ‘Nachtapotheker’ is hij als DJ weer te zien op festivals in Nederland en België.

Na zeventien jaar lang festivals, popzalen en clubs plat te hebben gespeeld, duikt WiWa in het voorjaar van 2023 voor het eerst het theater in. Onder de noemer ‘Moederdag’ trekt hij langs 36 theaters door het land. ‘Moederdag’ is een programma vol muziek, grappige en serieuze verhalen over zijn leven, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde.

Willie Wartaal huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Willie Wartaal via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Willie Wartaal te huren.

Wilt u Willie Wartaal boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Willie Wartaal. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Willie Wartaal boeken

Prijsindicatie voor Willie Wartaal

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Willie Wartaal, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Willie Wartaal

Willie Wartaal - Sutu ft. Bokoesam & Donnie (prod. Salvathore)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Willie Wartaal opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Willie Wartaal opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.