Showtek

Showtek boeken

Showtek boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Showtek

Showtek is de naam van een danceduo uit Eindhoven, bestaand uit de broers Sjoerd en Wouter Janssen. De mannen begonnen in 2001 met produceren van vooral technomuziek, waarna ze een iets toegankelijkere weg insloegen. In 2012 begonnen de heren met het project Crazy Collabs, waarmee ze samenwerkingen aangaan met collegaproducers uit andere dancegenre’s. Ze sloegen onder meer de handen ineen met Tiësto, Hardwell en Justin Prime. Ook produceerden de broers het nummer ‘Nobody’s Perfect’ van de Amerik. In 2013 kwamen zij met het nummer “Slow Down”, welke het erg goed deed in de hitlijsten.

Showtek boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Showtek boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Showtek. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Showtek

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Showtek, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Showtek

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Showtek opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Showtek opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.