Praia del Sol

Praia del Sol boeken

Praia del Sol boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Praia del Sol

Met zo’n 150 shows per jaar in binnen- en buitenland en een flink aantal goed ontvangen bootlegs weet Praia Del Sol al een aantal jaar elke dansvloer naar zijn hand te zetten. Of het nou de mainstage van Latin Village is, of een secret area op Solar, Praia Del Sol maakt overal feest met een set gevuld met zonnige en ultra dansbare tracks. Een uiterst lekkere cocktail van Tropical House, Moombahton, R&B en een flinke scheut zonneschijn.

2018 is het jaar waarin zijn eerste solo releases het licht zullen zien, naast uiteraard de nodige remixes en bootlegs. Praia del Sol is met recht hét zonnetje in huis….en laten clubs en festivals nou net zijn tweede thuis zijn!

Praia del Sol boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Praia del Sol boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Praia del Sol. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Praia del Sol

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Praia del Sol, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Praia del Sol

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Praia del Sol opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Praia del Sol opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.