Naffz

Naffz boeken

Naffz boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Naffz

Met een vrachtlading aan ervaring door jaarlijkse optredens op o.a. Mysteryland, Flying Dutch, Paaspop, Solar, Starbeach, Wish Outdoor en 7th Sunday weet Naffz een unieke plek in het Dance landschap op te eisen. Door op geheel eigen wijze een brug te slaan tussen Urban en Eclectisch, met een mengelmoes van Moombahton, House, Dancehall, R&B en Hip Hop, onderscheidt hij zich van menig collega dj. Tel daar zijn alom geroemde bootlegs, remixes, originals en vliegensvlugge skills achter de decks bij op, en je snapt dat Naffz definitief een plekje verworven heeft in clubs en op festivals door heel NL en daarbuiten!

Naffz boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Naffz boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Naffz. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Naffz

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Naffz, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Naffz

Naffz @ The Flying Dutch 2017
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Naffz opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Naffz opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.