Maxim Froger

Maxim Froger boeken

Maxim Froger boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Eerste plaat

Maxim is trots dat hij voor zijn debuutsingle mocht werken met een team dat onder meer bestaat uit Billy Dans, Project Money en John Dirne. Stuk voor stuk gevestigde namen in de muziekindustrie: zij scoorden eerder hits met Tino Martin, Bilal Wahib, Kris Kross Amsterdam, Tiësto, Madonna en nog veel meer acts. In het diepste geheim werd gewerkt aan Wie én andere songs die de single nog zullen opvolgen.

Met de paplepel ingegoten

Met René Froger als vader en twee broers met een muzikale carrière mag duidelijk zijn dat de muziek thuis een belangrijke rol speelde. “Mijn jongste broertje Didier en ik liepen vanaf ons vierde al met microfoons door het huis en deden onze ‘broertjes-act’, waarbij hij rapte en ik zong. Ik was 13 toen ik voor het eerst wat liedjes mocht opnemen in de studio van John Dirne. Op school merkte ik op jonge leeftijd tijdens de muziekles al dat muziek mijn grootste passie was; ik heb ook nog gedrumd in de schoolband.” Daarnaast trad hij van kleins af aan met zijn twee broers regelmatig op in de shows van zijn vader René. Op tv was hij al regelmatig te zien in programma’s die het gezin Froger samen maakte, zoals Effe Geen Cent Te Makken en Lieve Frogers. Zelf won hij ooit de talentenjacht Kinderen Dansen Op Het IJs en recenter De Alleskunner VIPS.

Muziekstijl

Een groot verschil met zijn vader en oudere broer Danny: Maxim gaat niet de kant van de volksmuziek op, maar slaat een andere richting in. Al zegt hij eerlijk dat hij zijn exacte muzikale weg nog aan het vinden is. Het probleem: hij vindt té veel leuk! “Ik kan wakker worden en John Mayer opzetten, maar ook Mart Hoogkamer. Thuis groeide ik op met Tom Jones en Frank Sinatra, mijn moeder is fan van Simply Red, Danny luistert volkse dingen en uit de kamer van mijn broertje Didier kwam rap. Ik vond overal iets in wat ik leuk vond.” Lachend: “Als je mijn Spotify opent, denk je: wat is dit voor gek?”

Zijn eerste single Wie is duidelijk pop, met een urban randje. “Het is toegankelijk, blijft hangen, de productie en het liedje vond ik te gek. Ik ben blij met deze keuze en in de lijn van Wie hebben we nog meer liedjes liggen. In het Nederlands, want dat ligt het dichtst bij mijn hart. Ik sluit voor de toekomst niets uit, maar voor nu past dit het beste bij me.”

Samenwerking

In oktober 2022 maakt Maxim samen met LA$$A en Donnie het nummer “Flirt”. Deze wordt goed ontvangen in de Nederlandse hitlijsten. Onderaan deze pagina kan je deze track bekijken en beluisteren.

Maxim Froger huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Maxim Froger via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Maxim Froger te huren.

Wilt u Maxim Froger boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Maxim Froger. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Maxim Froger boeken

Prijsindicatie voor Maxim Froger

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Maxim Froger, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Maxim Froger

Maxim Froger · LA$$A · Donnie - Flirt
Maxim Froger — Wie (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Maxim Froger opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Maxim Froger opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.