LUV’

LUV’ boeken

LUV’ boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van LUV’

LUV’ is een zorgvuldige selectie die in de tweede helft van de 70er jaren resulteerde in de start van de meest succesvolle damesgroep aller tijden.

Mede dankzij het destijds spraakmakende TV programma Waldolala en de gelijknamige hit liet de eerste écht grote klapper niet lang op zich wachten: De release van “The Greatest Lover” zorgde voor een nr-1-schokgolf in heel Europa en ver daarbuiten…Een fenomeen was geboren.

Het ijzer smedend als het heet is volgde er in moordend tempo TV shows in heel Europa met direct de tweede nummer 1 hit in successie: “Trojan Horse” die eveneens naar de nummer 1- positie knalde,ondersteund door wederom één van de geweldige videoclips waar zelfs André van Duin zijn medewerking aan verleende.

Wat vervolgens onmogelijk uit kon blijven,gebeurde dan ook:Ze kregen de erkenning in de vorm van de Conamus Exportprijs als beste export product van Nederland ná de tulp.

Zo beheerste LUV’ de internationale hitparades,verkochten miljoenen platen,en om de broodnodige tijdwinst te boeken verplaatsten ze zich per privéjets en limousines,welke overal klaar stonden om ze op te vangen.

Zelfs werd er met de Concorde naar Mexico gevlogen toen “Yes I Do” de nummer 1 positie daar had bereikt en hun aanwezigheid dringend gewenst was i.v.m. televisie shows en interviews.

De wereld lag aan hun voeten,er werd samen opgetreden met wereldsterren als o.a. Tom Jones,James Last,Andy Gibb en Boney M.

Ook op Nederlandse bodem had LUV’ o.a. veel succes als surpriseact bij de Toppers.

Het kon blijkbaar niet op,want deze triomftocht voor 3X 55.000 bezoekers resulteerde weer in een uitnodiging om op Curacao DÈ surpriseact te worden tijdens een spetterend oudejaarsfeest in de daar grootste openlucht discotheek.

Vanzelfsprekend zijn de wanden van de dames thuis behangen met gouden en platina platen dankzij de verkoop van miljoenen verkochte exemplaren..!

Alsof er geen ingelaste pauzes hebben plaatsgevonden is LUV’ momenteel weer volop actief,getuige de recente optredens tijdens de afgelopen Gaypride,het Arnhemse Gelredome,de Harbour Club in Amsterdam en Club 54 in het Sportpaleis te Antwerpen, samen met o.a. Earth,Wind& Fire.

Een optreden van LUV’ staat borg voor een ongekende dynamiek,gezelligheid en plezier dankzij het enorme meezing gehalte van uitsluitend hits zoals o.a. Waldolala,The Greatest Lover,My Number One,Yes I Do,Trojan Horse,Casanova,etc.

LUV’ boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u LUV’ boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over LUV’. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor LUV’

Prijs: € 3.475
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van LUV’, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van LUV’

You're the greatest lover
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van LUV’ opvragen. De prijs en beschikbaarheid van LUV’ opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.