Leona Philippo

Leona Philippo boeken

Leona Philippo boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Leona Philippo

Leona Philippo is achtergrondzangeres geweest bij Kane, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. Ze heeft zelfs opgetreden met Lionel Richie en was ze te bewonderen in verschillende musicals. Sinds het winnen van The voice kunnen we nog meer genieten van al haar talenten. Ze zingt, rapt, danst, presenteert en acteert.

Leona Philippo neemt met haar versie van het nummer ‘Could You Be Loved’ wist ze de eerste plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Samen met Afrojack maakte ze het dancenummer ‘With a Word’. Ook was ze te gast in De Wereld Draait Door. Daarnaast betreedt ze het podium voor de populaire Holland zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome én is ze een van de Ladies of Soul. Deze veelzijdige dame mag je niet missen!

Leona Philppo boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Leona Philippo boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Leona Philippo. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Leona Philippo

Prijs: € 3.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 750 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Leona Philippo, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Leona Philippo

Could be loved
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Leona Philippo opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Leona Philippo opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.