5IVE (Five)

5IVE (Five) boeken

5IVE (Five) boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van 5IVE (Five)

5ive inhuren? 

Five was een enorm succesvolle Britse boyband uit de eind jaren 90/begin 00, bestaande uit: Sean Conlon, Ritchie Neville, Scott Robinson, Abs Breen en Jason ‘J’ Brown. Met hits als ‘Keep on moving’ Slam Dunk Da Funk’ en ‘When The Lights Go Out’ waren zij vooral bij de vrouwelijke fans bekend. Ze veroverde vooral het Verenigd Koninkrijk, Europa en Australië.

Ze gingen op 27 september 2001 uit elkaar, nadat ze wereldwijd meer dan 20 miljoen platen hadden verkocht, elf top tien singles en vier top tien albums.

In 2006 kondigden de leden van 5ive (Five) aan, dat ze weer een nieuwe start wilde maken, maar helaas wel zonder Sean Conlon.

Na hun tournee in 2007, lieten zij aan hun fans weten toch weer uit elkaar te gaan. De platenmaatschappijen wilde allen met hen in zee, als zij hun oude hits zouden blijven zingen. Hier zag 5ive geen toekomst in. Scott Robinson ging voor zichzelf aan de slag en begon aan een solocarrière. 

In 2012 kwam de band weer bij elkaar zonder Jason ‘J’ Brown, dit keer als onderdeel van de documentaireserie The Big Reunion op ITV2. Ze zijn in 2013 hebben ze een Reunion-tour gedaan door Engeland, Schotland en Ierland. Uiteindelijk bleef de band met 3 leden over en gaven zij in 2015 nog een ‘Greatest Hits’ tour in het Verenigd Konikrijk.

Na lange tijd radiostilte te hebben gehad, komt de boyband 5ive (Five) weer terug. Ze maken een comeback met twee nieuwe singles: ‘Shangri-La’ en ‘Making Me Fall’.

De nieuwe hits worden anno 2021 ondersteund met elektronische beats, hoewel het klassieke geluid van de groep wordt behouden en ze naar eigen zeggen trouw blijven aan hun oorsprong. 

5IVE boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u 5IVE (Five) boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over 5IVE (Five). Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor 5IVE (Five)

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van 5IVE (Five), deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van 5IVE (Five)

Slam Dunk (Da Funk)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van 5IVE (Five) opvragen. De prijs en beschikbaarheid van 5IVE (Five) opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.