2 Unlimited

2 Unlimited boeken

2 Unlimited boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Het succesvolle duo 2 Unlimited scoorde in de jaren 90 diverse wereldhits waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’. Deze hits zijn onder meer te horen in films als Any Given Sunday, Final Destination, Space Jam en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire ‘Sports Anthems’ bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl.

Wereldwijd zijn er ruim 22 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden al hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig en ze wonnen maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.

In een uitverkochte Ziggo Dome werd de nieuwe formatie aan de wereld gepresenteerd tijdens 538Live XXL. In 2017 tourden zij door Europa, Azië en Australië en was dat een succesvol jaar voor 2 Unlimited.

Ray en Kim zetten na al die jaren de zaal nog volledig op zijn kop. Spring en dans mee met wereldhits als ‘No Limit, ‘Get Ready for this’, ‘Jump For Joy’ en ‘Twilight Zone’.

2 Unlimited huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals 2 Unlimited via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om 2 Unlimited te huren.

 

Wilt u 2 Unlimited boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over 2 Unlimited. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

2 Unlimited boeken

Prijsindicatie voor 2 Unlimited

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van 2 Unlimited, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van 2 Unlimited

2 Unlimited | 538Live XXL 2016
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van 2 Unlimited opvragen. De prijs en beschikbaarheid van 2 Unlimited opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.