Lisa Lois

Lisa Lois boeken

Lisa Lois boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Lisa Lois

In 2015 verscheen de EP ‘Feels Like Home’ van Lisa Lois. De zangeres won in 2009 de Nederlandse versie van X Factor en bracht in hetzelfde jaar haar eerste album ‘Smoke’ uit met daarop de hits ‘No Good For Me’, ‘Promises Promises’ en ‘Hallelujah’. In 2013 kwam haar tweede album ‘Breaking Away’ uit. Momenteel werkt Lisa Lois aan nieuw materiaal.

Sinds de winst van X-Factor gaat het hard met Lisa Lois. Haar single ‘Hallelujah’ kreeg 2x platina en werd de bestverkochte single van 2009. Voor debuutalbum ‘Smoke’ ontving ze een platina plaat en onlangs zagen ruim 3,5 miljoen mensen Lisa in de finale van ‘The Voice of Holland’ waar ze een duet zong met haar broer Chris Hordijk. Momenteel werkt ze hard aan nieuw materiaal. De nuchtere Hollandse met de gouden strot staat voor krachtige ballads, meeslepende popliedjes en een stem die staat als een huis. Succes gegarandeerd.

Lisa Lois boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Lisa Lois boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Lisa Lois. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Lisa Lois

Prijs: € 2.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 300 personen of monitorset
Prijs: € 3.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Akoestische set
Prijs: € 5.975
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl live band. Exclusief licht engeluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lisa Lois, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Lisa Lois

Hallelujah
Love me tender
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Lisa Lois opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Lisa Lois opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.