Dotan

Dotan boeken

Dotan boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Dotan

Dotan is met een autobiografisch studioalbum getiteld ‘7 Layers’ en een tour door het land helemala terug! Het geluid van het nieuwe album valt te omschrijven als dynamisch, rauw, intens en soms dreigend. Leegte wordt opgevolgd door een explosie, akoestische kleine liedjes worden afgewisseld met grootse liedjes, maar centraal blijft de akoestische gitaar en de stem van Dotan.

Dotan sluit in december 2015 twee uiterst succesvolle jaren rondom zijn bekroonde album ‘7 Layers’ af met een uitverkocht concert in de Ziggo Dome. Zijn single ‘Home’ is inmiddels driedubbel platina en leverde hem onder andere een Edison Pop Award, Schaal van Rigter en een 3FM Award op. Ook in 2016 ging hij met een 3FM Award naar huis, ditmaal in de categorie Beste Zanger.

Dotan speelde op grote festivals als Pinkpop en Concert at SEA en brak ook internationaal door met optredens op Rock Werchter en Sziget. In 2016 stond de zanger op o.a. Pukkelpop en richte hij zich op nieuwe muziek.

Dotan boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Dotan boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dotan. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Dotan

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 50 à 60 minuten
Informatie: Live band, excl. licht en geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dotan, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dotan

Home
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dotan opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dotan opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.