Big Black & Beautiful

Big Black & Beautiful boeken

Big Black & Beautiful boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Big Black & Beautiful

Big Black & Beautiful zijn 3 sisters of soul en zingen nummers van legendarische meidengroepen zoals The Three Degrees, Sister Sledge en uiteraard The Pointer Sisters. Ook komt er muziek voorbij van hedendaagse meidengroepen als Destiny’s Child. Waarom Big Black & Beautiful? Hun persoonlijkheden zijn Big, ze zijn Black en hun kleding en stemmen zijn beautiful.

Deze diva’s zijn naast een tapeshow ook te boeken als miniconcert. Ben u op zoek naar een internationale sound? Zoek dan niet verder, Big Black & Beautiful is dan dé act die u zoekt.

Big Black & Beautiful boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Big Black & Beautiful boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Big Black & Beautiful. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Big Black & Beautiful

Prijs: € 5.475
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow
Prijs: € 6.375
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Big Black & Beautiful. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Big Black & Beautiful

No Frills Love
Big Black & Beautiful Boeken

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Big Black & Beautiful opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Big Black & Beautiful opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.