Aap uit de Mouw

Aap uit de Mouw boeken

Aap uit de Mouw boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Vers van de feestelijke pers passen deze mannen overal een mouw aan met de beste hits, de vieste R&B/HipHop en de lekkerste meezingers. Ze draaiden al op o.a. Wish Outdoor, We Are Electric en Winterpark. Daarnaast deden ze op meerdere plekken uitverkochte shows met hun eigen event Champaign Safari. Tot slot brachten ze ook nog een aantal sterke bootlegs uit met full support vanuit de scene. Kortom, deze mannen maken meer dan naam voor zichzelf. Glijden, schuren en vies doen… In het weekend komt de Aap uit de Mouw!

Aap uit de Mouw huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Aap uit de Mouw via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Aap uit de Mouw te huren.

 

Wilt u Aap uit de Mouw boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Aap uit de Mouw. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Aap uit de Mouw boeken

Prijsindicatie voor Aap uit de Mouw

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Aap uit de Mouw, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Aap uit de Mouw

Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Aap uit de Mouw opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Aap uit de Mouw opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.