Steve Aoki boeken

Steve Aoki

Wilt u Steve Aoki boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Steve Aoki. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Steve Aoki

Steve Aoki, oftewel Kid Millionaire begon eind jaren ?90 zijn carrière in zijn huiskamer met onverwachte optredens en dj sets voor zijn vrienden van de universiteit van Santa Barbara en is nu een van de hotste dj?s in de U.S.A. Overal waar Steve staat gaat het dak eraf, Steve is een van de smaakmakers en toonaangevende DJ’ s van dit moment.

Steve is van vele markten thuis, hij kan hiphoppen als de beste, maar zijn grote liefde is toch de mengeling van electronische muzie. Steve Aoki is ook de man achter het Dim Mak label, die bands als The Kills, Pretty Girls Make Graves, Von Bondies, Bloc Party, The Rakes en Whitey tekende. Verder is Steve ook present in de mode industrie, hij ontwerpt de geweldige straat rave kleding en heeft ie nog een zusje dat het ook leuk doet, Devon Aoki, actrice uit Sin City en supermodel.

Steve Aoki is in Nederland tegenwoordig ook één van de hoofdacts op festivals als Mysteryland en Tomorrowland in België.

Steve Aoki boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Steve Aoki

Prijsindicatie van Steve Aoki

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Steve Aoki. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen