Quintino boeken

Quintino

Wilt u Quintino boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Quintino. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Quintino

Quintino is één van de enige echte DJ's met een levenslange passie voor dance-muziek en op de rand van één van de leidende krachten in de wereldwijde muziekindustrie vandaag. Zijn hooggewaardeerde werk met de grootheden als Tiësto en Afrojack heeft hem gemaakt tot een gerespecteerde DJ wereldwijd.

Op zijn 18de werd Quintino ontdekt door Laidback Luke, Dit was het begin van zijn DJ en producer carrière in de normale club scene , hij begon te draaien in discotheken en op festivals. Hoogtepunten zijn o.a. Mansion en LIV in Miami, Pacha in New York, XS in Las Vegas en meerdere tours in Europa en Azië.

Een revolutionaire doorbraak was in 2009 toen hij een remix van Cidinho & Doca's 'Rap Das Armas' uitbracht, dit werd een wereldwijd succes en werd meer dan 10 miljoen  keer bekeken op YouTube. Datzelfde jaar bracht Quintino de singles 'Heaven' en 'You Can’t Dany' uit en maakte hiermee duidelijk dat het geen eendagsvlieg was.

Toen Afrojack in 2011 een team van DJs en producers bij elkaar nam om de krachten te bundelen onder zijn label Wall Recordings, duurde het niet lang voor hij zijn vriend Quitino vroeg voor deze muzikale samenwerking. Afrojack en Quintino maakte hun reputatie waar, en brachten samen de single “Selecta” uit. Na deze single volgde snel de volgende single “Raider”  onder dit zelfde label.

In 2011 besloten Quintino en Sandro Silva om samen de Nederlandse house markt te veroveren. Zij brachten in dit jaar de single “epic” uit via het label van Tiësto “Musical Freedom”. Deze single bracht het tot de 5de plaats in de Beatport top 100 en kwam in de Nederlandse hitlijsten op 1! Epic werd gelijk toegevoegd aan de DJ-set van DJs als Tiësto en Swedish House Mafia.  In de maanden die volgden na de release kreeg “epic” een platinum status in Nederland.

Quintino heeft aangetoond dat hij groot denkt in alles wat hij uitbrengt. In 2012 presenteerde Tiësto als vervolg op “Epic”  de single “We gonna Rock” .

Tussen het produceren van nieuwe singles door zet Quintino wereldwijd 250 keer per jaar een evenement op zijn kop.

Quintino boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Quintino

Nieuws over Quintino

Prijsindicatie van Quintino

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Quintino. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen