Moti

Moti boeken

Moti boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Moti

Moti draait nog niet zo heel erg lang mee in de house scene maar is toch het EDM talent van tegenwoordig. Zijn eerste plaat “Circuits” een samenwerking met Quintino onder het label van Afrojacks Wall Recordings behaalde een #12 positie in de Beatport Electro House Chart.  Deze track werd later het officiële Turn Up The Beach Anthem. Hou Moti in de gaten want anno 2014 heeft hij al diverse grote festival gigs op zijn naam staan over de hele wereld.

Moti boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Moti boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Moti. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Moti

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Moti, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Moti

Don't go lose it
Circuits feat Quintino
Blow Your Mind (Official Music Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Moti opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Moti opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.