DJ Tony Star

DJ Tony Star boeken

DJ Tony Star boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van DJ Tony Star

Sommige mensen lijken geboren om te vermaken. Te entertainen. De Haagse Tony Wyczynski is hier een perfect voorbeeld van. Al op jonge leeftijd heeft Tony graag de ogen op hem gericht, en weet hij dat in de schijnwerpers de plek is waar hij moet staan. Tony verwerft zijn eerste bekendheid als DJ in de Skihut, de grootste apres-ski zaak van Nederland. Daarnaast is hij een van de meest populaire barmannen in de Crazy Piano’s aan de boulevard van Scheveningen. Door zijn opvallende en vrolijke verschijning wordt Tony Wyczynski (door de twee getatoeëerde sterren op de borst al gauw omgedoopt tot Tony ‘Sterretje’) gecast voor de RTL-hitserie ‘OhOh Cherso’, waarin acht Haagse jongeren gevolgd worden tijdens een stapvakantie op het Griekse party-eiland Chersonissos. Vanaf de eerste aflevering van ‘OhOh Cherso’ gaat het hard met de dj-carrière van Tony Star. Dat hij een goede DJ is, dat bewees Tony Star al op de feesten op Chersonissos waar hij op een uitzinnig Starbeach de sterren van de hemel draaide. Logisch gevolg is dat Tony Star nu geboekt is voor alle grote Kreta-reunies die komend najaar gehouden zullen worden. Op de eerste Starbeach Reunion in de Brothers in Bunnik liet Tony samen met Billy the Klit (tegenwoordig Billy the Kit) de zaal al exploderen van plezier. Een veelbelovende start… En daar blijft het natuurlijk niet bij! Via Cas Events is DJ Tony Star vanaf heden te boeken als commerciële allround DJ. De koffer met alleen de heetste hits zal samen met Tony het hele land gaan doorkruisen om in iedere discotheek het ultieme Chersonissos-gevoel te laten herleven.

DJ Tony star boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u DJ Tony Star boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Tony Star. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor DJ Tony Star

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Tony Star, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJ Tony Star

Two Stars
Oh Oh Cherso
Rock you real hard
Livin for tonight
Bring that beat back (Ft. MC Sherlock)
De beuk er in Oranje
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Tony Star opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Tony Star opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.