Dani L. Mebius

Dani L. Mebius boeken

Dani L. Mebius boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Dani L. Mebius

Dani L. Mebius is erkend door de industrie met zijn geluid & talrijke Bootlegs die wordt gedraaid door elke grote DJ  in de wereld. Releases uit op topnotch labels zoals: Spinnin’ Records, EMI, Mixmash opnamen. De industrie vermeld zijn muziek: grote kamer muziek voor sprekers van de grote kamer en ontvangt steun van bekende namen zoals: Laidback Luke, David Guetta, Roger Sanchez, Chuckie en vele anderen.

In 2012 start Dani L. Mebius met zijn versie van ‘Watch Me Now’ (Beatport top 20) die is uitgebracht door het bekende recordlabel Spinnin’ Records. Deze teaser bereikte 50.000 views in slechts 2 dagen en Sander Van Doorn in kaart gebracht deze corker NO.1 in zijn radioshow ‘Identiteit’!

Dit jaar start Dani met een massale samenwerking met Tommorrowland resident Yves V creëerde hij een monster dat door gaat met de naam ‘Chained’ en is een andere bom op Spinnin’ Records (Beatport top 5) dit juweeltje in première in de officiële Tomorrowland aftermovie die meer dan 70 miljoen keer bekeken is.
  DJ Dani L. Mebius draaide samen met Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Fedde Le Grand en vele anderen.

Dani L. Mebius boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Dani L. Mebius boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dani L. Mebius. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Dani L. Mebius

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dani L. Mebius, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Dani L. Mebius

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dani L. Mebius opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dani L. Mebius opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.