Martin Garrix

Martin Garrix boeken

Martin Garrix boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Als tienjarige maakte Martijn Garritsen aka Martin Garrix al hardstyle- en housetracks, maar hij had nóóit durven dromen dat hij zes jaar later in de grootste club ter wereld, Privilege, op feesteiland Ibiza zou optreden. Daar stond hij voor 10.000 bezoekers te draaien. „Het was super vet om daar op te treden. Volgende week sta ik er weer, naast Nicki Minaj, Diplo & Sidney Samson.”

Martin Garrix zit in 5 VWO en dat valt nog prima te combineren. Zijn manager coördineert alles en geeft hem elke week een update met wat hij moet doen. het enige waar hij zich mee bezig moet houden naast zijn school is het maken en draaien van muziek.

Martin Garrix zit bij het label van Afrojack. in 2014 is Martin volgens de DJ Mag top 100 de vierde beste DJ van de wereld. in 2013 stond hij nog op plaats 40.

Tegenwoordig staat Martin Garrix op nr 1 in de DJ Mag to 100 en mag zich daarom de beste DJ van de wereld noemen.

Martin Garrix huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Martin Garrix via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Martin Garrix te huren.

 

Wilt u Martin Garrix boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Martin Garrix. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Martin Garrix boeken

Prijsindicatie voor Martin Garrix

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Martin Garrix, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Martin Garrix

Video's van Martin Garrix

Martin Garrix & Dean Lewis - Used To Love (Official Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Martin Garrix opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Martin Garrix opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.