Dimitri Vegas & Like mike boeken

Dimitri Vegas & Like mike

Wilt u Dimitri Vegas & Like mike boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Dimitri Vegas & Like mike. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Dimitri Vegas & Like mike

Dimitri Vegas begon op veertienjarige leeftijd te experimenteren als dj. Als tiener trad hij op in verschillende clubs. In 1999 verliet hij België. In zijn begin jaren woonde hij op Malorca en daarna verhuisde hij naar  het Griekse Chalcidice. In 2003 trok hij naar het Spaanse Ibiza, waar hij dj was in bekende clubs als Space en Privilege.  In het najaar 2006 keerde hij terug naar België om samen met zijn broer, Mike, beter bekend als "like Mike" te produceren. Hun remix van "Work That Body" kreeg de aandacht van de Zweedse DJ Axwell. In 2009 hielpen ze Swedish House Mafia met de hit "Leave the World Behind". In 2010 stonden ze voor het eerste jaar op Tomorrowland. Ze werkten samen met Dada Life en Tara McDonald mee aan het anthem voor dat jaar: "Tomorrow (Give Into The Night)". In 2011 maakten ze opnieuw het anthem voor Tomorrowland, dit keer samen met Afrojack en Nervo: "The Way We See The World". "Tomorrow Changed Today" was het anthem in 2012. In 2013 maakten ze het anthem "CHATTAHOOCHEE". In september 2013 draaiden ze ook op de eerste editie van TomorrowWorld.

In 2014 worden Dimitri Vegas en Like Mike door de DJ Mag top 100 uitgeroepen tot de tweede beste DJ van wereld. In 2013 stonden zij nog op plek 5, volgens het Britse magazine zijn zij dus populairder dan David Guetta, Armin van Buuren, Avicii en DJ Tiesto.

 

Dimitri Vegas & Like mike boeken? neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Dimitri Vegas & Like mike

Prijsindicatie van Dimitri Vegas & Like mike

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Dimitri Vegas & Like mike. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen