Bakermat boeken

Bakermat

Wilt u Bakermat boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Bakermat. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Bakermat

Bakermat, een alias voor de jonge Nederlandse producent Lodewijk Fluttert, heeft een snelle stijging gekend. In slechts drie maanden kreeg hij een heleboel weergaven, likes en volgelingen met zijn producties. Een obsessie met muziek, had hij altijd al in vele verschillende genres. De jonge Bakermat was op jonge leeftijd in jazz en blues geïnteresseerd en housemuziek ontdekte hij toen hij ongeveer 12 jaar was. Door fanatiek luisteren naar elk nummer dat werd gepost op bloggers had hij al snel een enorme bibliotheek opgebouwd. Toen hij 18 werd ging hij naar de Universiteit van Utrecht studie psychologie en ten slotte live op zijn eigen met andere studenten. Het was in Utrecht waar hij deephouse ontdekte en begon met produceren.

Hij begon veel te oefenen en al snel ontwikkelde hij een eigen geluid. Zijn sounds, deephouse met jazz en soul invloeden, hij kreeg veel aandacht in deze korte tijd. Van een gewone student die ging stappen ging hij naar een Dj waar de Agencys voor in de rij stonden. In 2013 tekent Bakermat een contract met Agency Koodbloe, wetende dat zij hem naar het volgende niveau zouden tillen. Met een heleboel toekomstige optredens gepland. Zijn sets zijn gevuld met vreugde en happines en altijd met een leuke melodie. Saxofoons, fluit, trompetten, Bakermat probeert hen veel te gebruiken want het is de combinatie van deze jazz instrumenten met deephousemuziek die bakermat uniek maakt. Met veel nieuwe platen in het verschiet en veel optredens is Bakermat nog steeds goed aan het groeien!

Bakermat boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Bakermat

Prijsindicatie van Bakermat

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Bakermat. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen