Mag Het Wat Zachter

Mag Het Wat Zachter boeken

Mag Het Wat Zachter boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Mag Het Wat Zachter is een band met een missie: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Om dit te bereiken geeft de band shows met een ijzersterke performance, een ongekende energie en een hoog muzikaal niveau.

De negenkoppige band speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in verrassende medleys en knallende mash-ups. De muziek is een feest van herkenning voor iedereen, maar tegelijkertijd altijd verrassend. Alles wordt gebracht met een enorm veel energie en interactie met het publiek. Het heeft zich bewezen: Mag Het Wat Zachter heeft duizenden mensen een onvergetelijk feest bezorgd.

Mag Het Wat Zachter huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Mag Het Wat Zachter via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Mag Het Wat Zachter te huren.

 

Wilt u Mag Het Wat Zachter boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Mag Het Wat Zachter. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Mag Het Wat Zachter boeken

Prijsindicatie voor Mag Het Wat Zachter

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mag Het Wat Zachter, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Mag Het Wat Zachter

Mag Het Wat Zachter - Without Swedish Starships (mashup) (live)
Mag Het Wat Zachter - Can't Hold Us (live)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Mag Het Wat Zachter opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Mag Het Wat Zachter opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.