The Partysquad

The Partysquad boeken

The Partysquad boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

The Partysquad bestaat uit Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen en zijn al meer dan 10 jaar echte architecten achter de Nederlandse eclectic scene. Als internationale DJ-formatie The Partysquad hebben zij wereldwijd hun status verdiend door de succesvolle blauwdruk te schetsen van een hitsingles droppende act die non-stop de nieuwe clubsound van de toekomst uitvindt. In februari verschijnt het laatste Nederlandstalige album van The Partysquad met recente hit singles zoals ‘Plakken’ en ‘C’est la vie’ en gastbijdrages van o.a. Lil Kleine, Jonna Fraser, F1rstman, Ali B en vele anderen.

The Partysquad huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals The Partysquad via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om The Partysquad te huren.

 

Wilt u The Partysquad boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The Partysquad. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

The Partysquad boeken

Prijsindicatie voor The Partysquad

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Partysquad, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van The Partysquad

Total Loss Weekendmix | Episode 46 - The Partysquad
CrazyFunystyle
PantsDown
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The Partysquad opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The Partysquad opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.