Vicetone

Vicetone boeken

Vicetone boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Vicetone

Vicetone bestaat uit Victor en Ruben en maken over het algemeen progressieve house.  In 2012 tekende zij bij Monstercat en releasde zij “Heartbeat”. In Julie 2013 was Vicetone the supporting act in het voorprogramma van Nicky Romero in zijn tour door Noord-Amerika.

Vanaf 2014 tekende zij bij Spinnin Records en stonden zij op steeds dikkere festivals. TomorowWorld en Ultra Music Festival zijn hier mooie voorbeelden van. In dit jaar stonden zij op nr. 60 in de DJ Mag top 100. In het jaar 2015 stegen zij naar plek 36.

Vicetone boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Vicetone boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Vicetone. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Vicetone

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Vicetone, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Vicetone

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Vicetone opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Vicetone opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.