Ummet Ozcan

Ummet Ozcan boeken

Ummet Ozcan boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Ummet Ozcan

Ummet Ozcan is een Turks/Nederlandse EDM DJ die in 2011 zijn eerste #1 track op Beatport had. De track “Reboot” stond maar liefst 7 weken op #1 in deze Chart.  Zijn volgende plaat “The Box” werd het meest gedraaid op de EDC in Las Vegas 2012.  Na veel support van de echte EDM top zoals Armin van Buuren, David Guetta en Sander van Doorn ging Ummet Ozcan een samenwerking aan met Paul van Dyk. Hij produceerde voor hem de track “Dae For”. Hou Ummet Ozcan in de gaten want hij gaat hard, draait op de dikste festivals over de hele wereld en is van plan daar voorlopig niet mee op te houden.

Ummet Ozcan boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Ummet Ozcan boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Ummet Ozcan. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Ummet Ozcan

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclsusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ummet Ozcan, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Ummet Ozcan

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Ummet Ozcan opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Ummet Ozcan opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.