The Alley Girls

The Alley Girls boeken

The Alley Girls boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van The Alley Girls

“The Alley Girls” draaien meer dan 12,5 jaar mee in de showbusiness. In 1996 is het damestrio ontstaan en al snel maakte zij bekendheid met de geweldige formule van hun show: seventies! Zo waren zij te gast in vele bekende TV programma’s zoals: “Live and Cooking”, “Hollands got Talent”, “De Gouden Kooi” en “Wie is mijn Ex?” maar ook vele malen in het spraakmakende programma: “De Nacht Suite”. Verder zijn de “dames”  met regelmaat te zien op grote landelijke evenementen als: De Gay Pride en De Tilburgse Kermis. Kijkt u op deze site naar één van de vele TV uitzendingen zodat u een goede impressie krijgt van hun show.  Ruby, Florence en Christine vormen de huidige formatie. Hun nieuwe spetterende show, met een ode aan Micheal Jackson, heeft een hoog glamour gehalte waarin Diana Ross en The Supremes centraal staan. De spetterende jurken en choreografie maken het geheel compleet. Uw gasten staan swingend op de vloer en worden teruggebracht naar de 70’s.  De gehele show staat bol van de glitter en glamour, snelle acties en geweldige muziek. In rap tempo volgen de nummers elkaar op en er is geen tijd om stil te blijven staan. Immers, het Motown geluid is succes verzekerd!!! Want wie kent de bekende melodiën van o.a. Baby Baby, The Happening, You Can’t Hurry Love en  Brand new day, nu niet?

The Alley Girls boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u The Alley Girls boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The Alley Girls. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor The Alley Girls

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Alley Girls, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van The Alley Girls

Live and Cooking - The Alley Girl
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The Alley Girls opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The Alley Girls opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.