CH!PZ

CH!PZ boeken

CH!PZ boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van CH!PZ

CH!PZ is één van de succesvolste popgroepen die Nederland ooit gekend heeft. In 2002 kwam hun debuutalbum uit en sinds die tijd verkochten zij meer dan 2 miljoen singles en album over de heel wereld. Met singles als “Cowboy”, “One Two Three”, “Captain Hook” en “1001 Arabian Night” sleepten zij meerdere gouden en platina platen in de wacht. In totaal kwam CH!PZ 35 keer in de internationale top 10 terecht. 

CH!PZ boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  

Wilt u CH!PZ boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over CH!PZ. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor CH!PZ

Prijs: € 3.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset of geluid tot 750 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van CH!PZ, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van CH!PZ

CH!PZ is back: the adventure of CH!PZ continues!
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van CH!PZ opvragen. De prijs en beschikbaarheid van CH!PZ opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.