Solid Ash

Solid Ash boeken

Solid Ash boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Solid Ash

Al meer dan 13 jaar speelt Solid Ash ieder feest plat in heel Noord Nederland. Geen kroeg is te klein en geen feesttent te groot om iedereen uit z’n dak te laten gaan.

Zangeres Anke, bassist Wâtte, gitarist Eelke, toetsenist Evert en drummer Tjitte Jan zorgen met hun ervaring en enthousiasme dat ieder feest ook werkelijk een feest wordt. Afgestemd op het type feest of uw wensen krijgt u een professionele presentatie, licht en geluid.

Solid Ash is zo allround als het maar kan. De band speelt nummers uit de hele top 100 en huidige top 40. Van Lady Gaga tot Queen, van Maroon 5 tot Michael Jackson, van De Dijk tot Rose Royce, van Adele tot Chuck Berry en van Wolter Kroes tot Metallica. Of het nu om pop, rock, disco, soul, rock ’n roll, Nederlandstalig of feestmuziek gaat, Solid Ash is uit het juiste hout gesneden om uw feest een gegarandeerd succes te maken! Dit mag u de Sneekweek, Spijkerpopfestival, Harlingen Visserijdagen en de vele andere partijen er op navragen.

Wilt u samen met Solid Ash een knalavond organiseren? Neem dan snel contact op!

Solid Ash boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Solid Ash boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Solid Ash. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Solid Ash

Prijs: € 1.845
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 800 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Solid Ash, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Solid Ash

promo Solid Ash
Solid Ash Live Sneekweek 2009
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Solid Ash opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Solid Ash opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.