Let’s Groove

Let’s Groove boeken

Let’s Groove boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Zes jonge en professionele muzikanten geven de klassiekers een modern en fris gezicht en brengen de ‘glitter en glamour’ die bij elk event hoort. Vol enthousiasme maakt Let’s Groove van jouw feest een onmiskenbaar succes. Gevulde dansvloer, gegarandeerd!

Deze dynamische feestband neemt je mee terug in de tijd naar de echte ‘disco’ klassiekers en combineert deze met alleen de allerbekendste hits van nu. In rap tempo komen op één avond meer dan 100 hits aan bod: voor ieder wat wils en daarmee een gegarandeerde feestsensatie!
Door de strakke choreografieën van de hele band geeft deze band de show die jouw feest compleet maakt en krijgen de bandleden iedereen aan het dansen!

Let’s Groove huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Let’s Groove via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Let’s Groove te huren.

Wilt u Let’s Groove boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Let’s Groove. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Let's Groove boeken

Prijsindicatie voor Let’s Groove

Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: Incl. licht en geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Let’s Groove, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Let’s Groove

Coverband Let's Groove - Promo 2020
Coverband Let's Groove - Koningsdag 2019
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Let’s Groove opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Let’s Groove opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.