Mannen van Oranje

Mannen van Oranje boeken

Mannen van Oranje boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Mannen van Oranje is één van de weinige bands die alleen maar feestmuziek van eigen bodem speelt. Hits van Jan Smit en René Schuurmans tot Frans Duijts en Guus Meeuwis komen voorbij. Ben je dus op zoek naar een band die er een geweldig feest van maakt, dan ben je bij de Mannen van Oranje aan het goede adres. De Mannen van Oranje spelen 3 x 45 minuten met tussendoor een pauze maar deze band is ook ideaal om de pauzes af te laten wisselen met nog meer feestmuziek van bijvoorbeeld een live artiest.

Mannen van Oranje huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Mannen van Oranje via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Mannen van Oranje te huren.

 

Wilt u Mannen van Oranje boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Mannen van Oranje. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Mannen van Oranje

Prijs: € 2.995
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: incl. inprikset
Prijs: € 3.750
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: Incl. licht en geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mannen van Oranje, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Mannen van Oranje

Mannen van Oranje Promo 2019
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Mannen van Oranje opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Mannen van Oranje opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.