Slagerij van Kampen

Slagerij van Kampen boeken

Slagerij van Kampen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Slagerij van Kampen

Knallende percussie met een enorme eigentijdse zeggingskracht. Drumpower waar men u tegen zegt! De slagwerkgroep ‘Slagerij van Kampen‘ is in ruim drieëntwintig jaar uitgegroeid tot een fenomeen waar Nederland trots op kan zijn.  De vijfpersoons formatie met een bomvolle prijzenkast en een gouden CD geeft steevast uitverkochte live concerten. Ze behoren tot de onbetwiste wereldtop in hun genre en hun optreden heeft een ongekende en onvergetelijke impact op iedereen die een uurtje ‘Slagerij van Kampen’ ondergaat.  Naast een optreden met de volledige theatersetting is, speciaal voor evenementen, de groep nu met een uiterst compacte set flexibel inzetbaar. Opbouwtijd hebben ze hierbij niet nodig, en met een letterlijk oprijdbare backline is het inzetten van Slagerij van Kampen nu makkelijker dan ooit!

Slagerij van Kampen boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Slagerij van Kampen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Slagerij van Kampen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Slagerij van Kampen

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 15/20 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Slagerij van Kampen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Slagerij van Kampen

Rocks for Real
Slagerij van Kampen - Toccata da Fuga
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Slagerij van Kampen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Slagerij van Kampen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.