Pater Moeskroen

Pater Moeskroen boeken

Pater Moeskroen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Feest sensatie Pater Moeskroen

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud.

Pater Moeskroen in het theater

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen, gaat de groep jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol. Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten maximaal naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.

Pater Moeskroen bestaat uit

Bart Swerts – leadzang, gitaar
Vincent van Lent – blaasinstrumenten, banjo, mandoline, zang
Martien van Oostrom – accordeon, toetsen, zang
Coen Blokx – drums, percussie, zang
Rolf Rombouts – bas, blaasinstrumenten, zang
Kris Tiemens (Pater Moeskroen Geeft een Rondje) – bas, gitaar, banjo, mandoline, zang

Pater Moeskroen huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Pater Moeskroen via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Pater Moeskroen te huren.

 

Wilt u Pater Moeskroen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Pater Moeskroen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Pater Moeskroen boeken

Prijsindicatie voor Pater Moeskroen

Prijs: € 3.250
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset. Bandshow
Prijs: € 4.295
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. backline

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Pater Moeskroen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Pater Moeskroen

Pater Moeskroen - Mondkapje
Lamarwaaje
Roodkapje
vannacht
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Pater Moeskroen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Pater Moeskroen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.