De Kast

De Kast boeken

De Kast boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van De Kast

De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. Ze waren in de jaren ’90 één van de populairste popbands van Nederland en verkochten meer dan 1.000.000 cd’s en singles, wonnen meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre en vielen op door hun speciale concerten.

Sinds hun reünieconcert in november 2006 kwam de band af en toe samen om te spelen op speciale gelegenheden. In 2010 is de comeback van De Kast een feit met het nieuwe album en de theatertour ‘Welkom Thuis’……

Na deze albumpresentatie in het Abe Lenstra Stadion kwam hun nieuwe cd “Welkom Thuis” binnen op 3 in de albumlijsten. De mediabelangstelling was groot en dat geeft aan dat deze succesvolle Friese formatie nog steeds een belangrijke plaats in het Nationale popcircuit inneemt.

Dat zie je ook tijdens hun live concerten waar ze een ongekend register aan hits uit “de kast” halen en van jong tot oud overtuigen met hun kwalitatieve Nederlandse popsongs!

De Kast is een vaste waarde in de markt en is uitgebreid beschikbaar voor evenementen en festivals. Bel voor beschikbaarheid en speciale mogelijkheden (festivals, feesttenten, bedrijfsfeesten, unplugged sessies e.d.)!

De Kast boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u De Kast boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over De Kast. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor De Kast

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Kast, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van De Kast

Raak
In de nije dei
Welkom thuis
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van De Kast opvragen. De prijs en beschikbaarheid van De Kast opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.