Simone Nijssen

Simone Nijssen boeken

Simone Nijssen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Simone Nijssen

Simone is een talent in de dop. Met haar 16 jaar heeft ze al veel ervaring op het podium. Ze treedt regelmatig op bij feestjes, bruiloften en braderieën.  Vorig jaar deed Simone ook al mee aan Popstars, maar vlak voor de liveshows moest zij helaas naar huis. Dit jaar is het haar wel gelukt. Ze is ontzettend trots dat ze nu in de liveshows staat. Haar droom is om verder te komen in de muziek, met nummers die dicht bij haar liggen.  Simone is een sportief meisje, ze voetbalt al tien jaar. Daarnaast heeft ze ook op dansles gezeten. Het is maar goed dat ze zo sportief is, want Simone is ook dol op chocola  Ze bewondert artiesten als Ilse de Lange, Waylon en Kelly Clarkson. Ze beschouwt niemand in het bijzonder als haar concurrent bij Popstars. Alle kandidaten vindt ze even goed.

Simone Nijssen boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Simone Nijssen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Simone Nijssen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Simone Nijssen

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Simone Nijssen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Simone Nijssen

Live next to me
Simone liveshow 6
Time Machine
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Simone Nijssen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Simone Nijssen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.