Sandro Silva

Sandro Silva boeken

Sandro Silva boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Sandro Silva

Sandro Silva is een van de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse DJ/producer talenten op het moment. Hij staat bekend om zijn brede en energieke sets en melodieuze knallende tracks beinvloed door zijn jarenlange piano-studie.

Sinds Sandro zijn carriere op 15 jarige leeftijd begon in 2006 is hij in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de internationale dance scene en zijn zijn producties uitgekomen op de bekendste labels zoals (Steve Aoki’s) Dimmak Records, (Laidback Luke’s) Mixmash Records, (Tiesto’s) Musical Freedom en Newstate Records.

EPIC, een collab met Quintino,  uitgekomen op Tiesto’s label Musical Freedom, is een groot succes en eindigde wereldwijd hoog in dance-charts. De Youtube film van EPIC is zelfs al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken.

Zijn laatste track, “Get Lower”, een track met de Nederlande MC Bizzey op de vocalen is getekend en released door een van de bekendste labels in Amerika, Big Beat/Atlantic Records.

De wereldwijd bekende DJ Laidback Luke zag al snel een talent in Sandro en door Luke’s coaching en support heeft Sandro’s carriere een vlucht genomen. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven door enkele van de grootste namen in de scene: “Prom Night” werd door toonaangevend DJ bij BBC Radio 1, Pete Tong gekozen als Essential Tune. Sandro’s platen krijgen regelmatig support door DJ’s als David Guetta, Sebastian Ingrosso, Eric Prydz, Tiesto, Laidback Luke en Steve Aoki.

Naast zijn eigen projecten wordt Sandro veel gevraagd voor remixen en heeft onder andere remixen gemaakt voor Pitbull, Ricky Blaze, Laidback Luke en Calvin Harris.

Naast het produceren van tracks en remixen is Sandro bijna continu onderweg en speelde hij in/op de crème de la crème van clubs en festivals waaronder EDC Las Vegas, Miami LIV, Creamfields Liverpool, Ministry of Sound London, Privilege en Ushuaia Ibiza.

Sandro is graag innovatief bezig en houdt ervan om te experimenteren met nieuwe sounds en genres in zowel zijn producties als zijn dj-sets. Dit heeft geresulteerd in een aantal coole releases in 2011 en aankomende releases in 2012..

A new Dutch star is born!

Sandro Silva boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Sandro Silva boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Sandro Silva. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Sandro Silva

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Sandro Silva, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Sandro Silva

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Sandro Silva opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Sandro Silva opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.