Rob Stenders

Rob Stenders boeken

Rob Stenders boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Rob Stenders

De stem van Rob Stenders klinkt vertrouwd. Niet zo gek. Rob Stenders begon zijn carrièrre bij de VARA, vertrok naar Veronica, stroomde door naar Power FM, ging weer naar Veronica en keerde uiteindelijk terug bij de VARA. Zijn stem is al jaren in de ether te horen. De mens bij de stem wekt al net zo snel het vertrouwen. Sympathiek. Jongensachtig. Rap van tong. Na jarenlang bij 3 FM gepresenteerd te hebben vertrok hij naar Yorin FM. In 2007 keert hij weer terug bij 3FM om een middagprogramma te gaan presenteren.

Rob Stenders boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Rob Stenders boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rob Stenders. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Rob Stenders

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 120 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rob Stenders, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rob Stenders opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rob Stenders opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.