Jeroen van Inkel

Jeroen van Inkel boeken

Jeroen van Inkel boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jeroen van Inkel

Jeroen van Inkel zijn echte naam is Jeroen Hendrik Donderswinkel, geboren op 7 juli 1961 in Amsterdam.

Samen met Rob Stenders, Adam Curry, Giel Beelen en Edwin Evers zijn zij de bekendste radio DJs van de laatste 20 jaar. Jeroen van Inkel heeft bij veel verschillende radio stations gezeten, zijn hard lag echter toch bij Veronica en zodoende maakte hij in 2004 weer de overstap van Radio 538 naar Veronica.

Op 22 oktober 2010 werd Jeroen van Inkel onderscheiden met de Marcaoni Oeuvre Award. Hij kreeg deze prijs omdat hij volgens de vakjury “een belangrijk icoon is binnen de Nederlandse radio-wereld.

Jeroen van Inkel boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Jeroen van Inkel boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jeroen van Inkel. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jeroen van Inkel

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Exclusief geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jeroen van Inkel, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jeroen van Inkel opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jeroen van Inkel opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.