Gijs Staverman

Gijs Staverman boeken

Gijs Staverman boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

In 1979 startte Gijs Staverman zijn carrière als DJ bij de lokale ziekenomroep. Zijn taken bestonden uit het archiveren van bandjes en plaatsjes op alfabet zetten. In 1983 ging het een stapje verder en mocht bij plaatjes draaien bij de piratenstations: w.o. Counterpoint FM, WAPS, Extra 108 en Super 106 (België). In 1991 kwam zijn eerste grote doorbraak en deed zijn intrede bij Veronica FM. Hier presenteerde hij: Ook goede morgen, O want een nacht en de top 40. Daarna presenteerde Gijs Staverman op de Nederlandse televisie de Nederlandse top 40.

Na succesvolle tv-programma’s als Streetlive, Boobytrap en Veronica goes down under maakte Gijs Staverman in 2001 de overstap van Veronica naar Yorin. Bij Yorin presenteerde Staverman: Lovetest, Typisch ‘ 90, Starmaker en Staverman ziet alles. Ook ging hij weer bij de radio verder bij het programma Staverman’s Drivetime, Gijs en Wout in de middag en Staverman op Stelten.

In 2002 heeft Gijs Staverman zijn eigen bedrijf underDOGmedia opgericht. Hier bedenkt en produceert hij samen met een creatief team nieuwe ideeën voor radio, televisie, evenementen en internet. underDOGmedia creëert een beeld van jouw idee!

Gijs Staverman huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Gijs Staverman via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Gijs Staverman te huren.

 

Wilt u Gijs Staverman boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Gijs Staverman. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Gijs Staverman boeken

Prijsindicatie voor Gijs Staverman

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 120 minuten
Informatie: Excl. dj-set

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gijs Staverman, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Gijs Staverman

We love de 90s
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Gijs Staverman opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Gijs Staverman opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.