Eric van Kleef

Eric van Kleef boeken

Eric van Kleef boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Eric van Kleef

DJ Eric van Kleef is geboren en getogen in Arnhem.
Zijn professionele carrière gaat als een speer als hij een contract tekent bij  ID&T, één van de grootste evenementen bedrijven ter wereld. ( bekend van Sensation, Mysteryland etc.) Hij presenteert hier bijna 2 jaar het roemruchte dance programma Studio 54 dat prime time wordt uitgezonden op ID&T radio. 

Na de overname van ID&T door 2HM media verhuisd Eric van Kleef mee naar het dan ontstane jongerenstation Slam! FM
Op Slam!FM praat Eric van Kleef elk weekend weer de lekkerste dance tracks aan elkaar. 

Zijn populariteit is ook in de clubs te merken! Hij is momenteel één van de meest gevraagde DJ’s van Nederland!
Eric van Kleef treedt regelmatig op in bekende discotheken en op nationale en internationale festivals. 

Vorige zomer draaide hij zijn eerste set op Ibiza en dat zal zeker niet de laatste zijn. Tevens was er een spetterend vervolg op zijn  Dance Valley debuut van vorig jaar en is hij  resident bij Beach Club Vroeger in Bloemendaal aan zee.

DJ Eric van Kleef boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Eric van Kleef boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Eric van Kleef. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Eric van Kleef

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Eric van Kleef, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Eric van Kleef

Eric van Kleef live
Live @ Dance Valley
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Eric van Kleef opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Eric van Kleef opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.