Jeroen Nieuwenhuize

Jeroen Nieuwenhuize boeken

Jeroen Nieuwenhuize boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jeroen Nieuwenhuize

DJ Jeroen Nieuwenhuize Al meer dan twintig jaar is Jeroen als DJ werkzaam.

Begonnen met zijn eigen drive in show SOUNDEXPRESS en in de jaren 90 als vaste dj van Discocafe LA PLAZA in Goes.

In die tijd begon Jeroen ook steeds meer buiten Zeeland te draaien. Grote schoolfeesten voor Mentos, The National Schoolseries en de Rabo Music Tour.

In 1998 begon Jeroen met de shows van Radio 538. Geen plek in Nederland is overgeslagen.

Van Texel naar het Drielandenpunt en van Delfszijl naar Hulst. In de zomer van 2000 kwam daar ook het buitenland bij toen Jeroen voor het eerst achter de dj-set stond van The Pacha in La Pineda bij Salou Spanje.

Vele zomers zouden volgen. Clubs in Calella, Lloret de Mar, Blanes en Salou. In de winterperiode draaide hij in Oostenrijk. Hinterglemm, Solden en Mayrhofen.

Vanaf juli 2018 draait hij de grootste hits aller tijden in zijn eigen show op Radio 10

waar Jeroen van Maandag t/m Vrijdag te horen is tussen 10.00 en 13.00 uur.

Jeroen Nieuwenhuize boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Jeroen Nieuwenhuize boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jeroen Nieuwenhuize. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jeroen Nieuwenhuize

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 120 minuten
Informatie: Café gage
Prijs: € 2.995
Duur: 1 x 120 minuten
Informatie: Gage festivals en zalen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jeroen Nieuwenhuize, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jeroen Nieuwenhuize

DJ SET JEROEN NIEUWENHUIZE
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jeroen Nieuwenhuize opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jeroen Nieuwenhuize opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.