Quintino

Quintino boeken

Quintino boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Quintino is één van de enige echte DJ’s met een levenslange passie voor dance-muziek en op de rand van één van de leidende krachten in de wereldwijde muziekindustrie vandaag. Zijn hooggewaardeerde werk met de grootheden als Tiësto en Afrojack heeft hem gemaakt tot een gerespecteerde DJ wereldwijd.

Op zijn 18de werd Quintino ontdekt door Laidback Luke, Dit was het begin van zijn DJ en producer carrière in de normale club scene , hij begon te draaien in discotheken en op festivals. Hoogtepunten zijn o.a. Mansion en LIV in Miami, Pacha in New York, XS in Las Vegas en meerdere tours in Europa en Azië.

Een revolutionaire doorbraak was in 2009 toen hij een remix van Cidinho & Doca’s ‘Rap Das Armas’ uitbracht, dit werd een wereldwijd succes en werd meer dan 10 miljoen  keer bekeken op YouTube. Datzelfde jaar bracht Quintino de singles ‘Heaven’ en ‘You Can’t Dany’ uit en maakte hiermee duidelijk dat het geen eendagsvlieg was.

Toen Afrojack in 2011 een team van DJs en producers bij elkaar nam om de krachten te bundelen onder zijn label Wall Recordings, duurde het niet lang voor hij zijn vriend Quitino vroeg voor deze muzikale samenwerking. Afrojack en Quintino maakte hun reputatie waar, en brachten samen de single “Selecta” uit. Na deze single volgde snel de volgende single “Raider”  onder dit zelfde label.

In 2011 besloten Quintino en Sandro Silva om samen de Nederlandse house markt te veroveren. Zij brachten in dit jaar de single “epic” uit via het label van Tiësto “Musical Freedom”. Deze single bracht het tot de 5de plaats in de Beatport top 100 en kwam in de Nederlandse hitlijsten op 1! Epic werd gelijk toegevoegd aan de DJ-set van DJs als Tiësto en Swedish House Mafia.  In de maanden die volgden na de release kreeg “epic” een platinum status in Nederland.

Quintino heeft aangetoond dat hij groot denkt in alles wat hij uitbrengt. In 2012 presenteerde Tiësto als vervolg op “Epic”  de single “We gonna Rock” .

Tussen het produceren van nieuwe singles door zet Quintino wereldwijd 250 keer per jaar een evenement op zijn kop.

Quintino huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Quintino via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Quintino te huren.

Wilt u Quintino boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Quintino. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Quintino boeken

Prijsindicatie voor Quintino

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Quintino, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Quintino

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Quintino opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Quintino opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.