Petra Berger

Petra Berger boeken

Petra Berger boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Petra Berger

Petra Berger staat bekend om de stijlvolle manier waarop zij klassiek met pop combineert. Niet alleen op haar succesvolle cd’s bewijst zij deze kunst te beheersen, maar ook ‘live’ imponeert ze met haar drie octaven omvattende stem. Ze werkte veelvuldig samen met grote nationale- en internationale orkesten en zong duetten met wereldsterren zoals de tenoren Andrea Bocelli en Alessandro Safina.

Petra’s bewondering voor Barbra Streisand leidde ertoe een speciaal eerbetoon aan deze levende legende te maken. Nog maar zelden zijn songs van dit kaliber op een podium te horen. Petra en haar band brengen een “Special Tribute” met klassiekers als ‘Don’t Rain On My Parade’, ‘People’, ‘The Way We Were’, pophits als ‘Woman In Love’ en ‘Guilty’ en natuurlijk nummers uit de vele films en musicals waarin de ster en stem van Streisand straalden.

Een live optreden van Petra blinkt uit in kwaliteit en veelzijdigheid. Een performance gebracht met passie, elegantie en internationale allure.

Kortom: een lust voor oog & oor, classy en sophisticated.

VOOR WELKE GELEGENHEDEN:

ZAKELIJK: (internationale) business events, diners, congressen, symposia en meetings, jubilea, openingen, (product) presentaties

PRIVE GELEGENHEDEN: ceremonies (huwelijk, jubileum, uitvaart)

THEATER: diverse thematische theaterconcerten  o.a. in combinatie met pianist Jan Vayne. Maatwerk is mogelijk. Barbara Streisand Special Tribute

CONCERTEN VAN KOREN EN (HARMONIE) ORKESTEN: gast soliste

MOGELIJKHEDEN:

Het repertoire kan in overleg worden bepaald. Van (licht) klassiek en musical tot muziek in de sfeer van Streisand en eigen repertoire.

Desgewenst kan Petra naast haar rol als zangeres ook als gastvrouw en presentatrice een event omlijsten.

Petra Berger boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u Petra Berger boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Petra Berger. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Petra Berger

Prijs: € 3.375
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. technicus en monitorset
Prijs: € 5.500
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: Incl. live band en klein geluid.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Petra Berger, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Petra Berger

Promo Film
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Petra Berger opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Petra Berger opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.