Patricia Foort

Patricia Foort boeken

Patricia Foort boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Patricia Foort

Patricia is in 1971 in Dordrecht geboren als dochter van een Surinaamse soulzanger en een Surinaamse gospelzangeres. In 1998 is zij afgestudeerd van het conservatorium in Hilversum als zangeres/zangcoach. Na jaren in diverse koren en bandjes gezongen te hebben, besloot zij in 2006 als solozangeres verder te gaan. Met veel succes!   Het uitgebreide repertoire van Patricia, haar sprankelende persoonlijkheid, energie en schitterende stem zorgen ervoor dat u het gevoel krijgt dat u naar een complete live coverband aan het luisteren bent. En met meer dan 40 optredens per jaar weet u dat u een ervaren artiest in huis haalt.

Patricia boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Patricia Foort boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Patricia Foort. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Patricia Foort

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Patricia Foort, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Patricia Foort

Mercy
Make you feel my love
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Patricia Foort opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Patricia Foort opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.