Nakatomi

Nakatomi boeken

Nakatomi boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Nakatomi scoorden tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 top 40 hits die nog groter waren de pupillen van de feestgangers destijds. In de tijd van clip-znder TMF en het on-demand clipkanaal van The Box belden de 350.000 gabbers in Nederland hun vingers blauw om Nakantomi aan te vragen.

De happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars en clubs, maar zeker ook op de radio bij Woensdag Hakkendag, 90’s request op 3FM en het foute uur bij Q-music.

Nu de 90’s feesten overal weer terugkomen is de roep op Nakatomi niet meer te negeren.

Nakatomi huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Nakatomi via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Nakatomi te huren.

Wilt u Nakatomi boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Nakatomi. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Nakatomi boeken Copyright Nakatomi boeken

Prijsindicatie voor Nakatomi

Prijs: € 3.250
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Nakatomi, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Nakatomi opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Nakatomi opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.